Places limitades

Campus d’estiu – Del 26/06 al 28/07 – Borrassà

Tactic footcamp
la nostra raó de ser

Coneix-nos de primera mà

Places limitades!

La nostra Raó de ser

La nostra expertesa i formació en el lleure i el futbol, ens ha portat a desenvolupar una proposta pròpia partint d’una metodologia on el jugador/ a i la seva diversió contextualitzada al marc formatiu és l’element de base.

Característiques

Equip

El nostre equip de formadors està format per entrenadors nacionals de futbol i titulats UEFA en actiu. A més, complim amb la normativa sobre organització d’activitats en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Sempre diem que en un campus d’estiu els jugadors/-es han de tenir ganes de venir cada dia al campus, i és ben cert. Fidels al marc d’aprenentatge desenvolupat mitjançant una metodologia pròpia, la nostra màxima és generar situacions de socioafectivitat i diversió entre els jugadors/-es.

Instal·lacions

La seu oficial del campus és el Camp Municipal de Futbol de Borrassà, de 102 x 65 m, i amb tapís d’herba natural. També compta amb un camp de F7 artificial i diferents espais complementaris.

Les activitats aquàtiques s’emplacen a la piscina municipal de Borrassà, ubicada dins l’Espai Cal Governador, i que compta amb totes les facilitats així com amb servei de socorrisme. 

Amb tu

Si tens cap dubte, contacta amb nosaltres

Parlem?