Places limitades

Preguntes i respostes - FAQS

  • Què és Tactic Footcamp?

Tactic Footcamp és el nom comercial d’un nou concepte de campus que es durà a terme aquest estiu de 2023 a la localitat empordanesa de Borrassà, organitzat amb la col·laboració del Futbol Club Borrassà. L’objectiu del Tactic és oferir una proposta de lleure esportiu a jugadors i jugadores nascuts entre 2009 i 2017, i la nostra visió no és altra que la d’aconseguir un clima de diversió i motivació que ens faciliti la consecució dels aprenentatges.

  • Com m’apunto al campus?

Molt fàcil. Les inscripcions es poden realitzar, des del dissabte 8 d’abril i fins al diumenge 11 de juny, a través de la nostra pàgina web (www.tacticfootcamp.com), en qualsevol moment i hora del dia fent clic al botó superior dret d’Apunta’t! S’obrirà un formulari d’inscripció a omplir amb informació del jugador i d’un dels progenitors/tutors. Un cop omplert cal procedir al pagament íntegre del campus via passarel·la (targeta bancària, Google Pay o Apple Pay), transferència bancària o Bizum. En el primer cas, cal afegir 5,00€ extres en concepte de despeses de gestió.

  • Puc apuntar-me per altres canals?

Sí. Els divendres 14 d’abril, 5 de maig i 9 de juny, el nostre equip atendrà

dubtes al Camp Municipal de Borrassà en horari de 16:00h a 18:00h, on també es formalitzaran inscripcions presencials. El pagament serà en efectiu.

  • Quina documentació haig d’aportar en el moment de formalitzar l’inscripció?

Amb la informació personal del jugador i del seu pare/mare o tutor ja en fem suficient. A més, es requereix únicament escàner a doble cara de la targeta CatSalut del menor (o assegurança mèdica privada en el supòsit de no disposar de l’anterior).

  • Es disposa de piscina?

La piscina pot ser canviada, per causes organitzatives, per activitats aquàtiques similars però fora d’aquest medi. Actualment la Piscina Municipal de Borrassà es troba en construcció i, malgrat que la previsió és que estigui llesta per inicis d’estiu, podem trobar-nos amb la circumstància de no disposar d’ella. En aquest últim supòsit es valorarien alternatives.

  • Quin és l’horari del jugador?

El timming el tenen disponible dins l’apartat de metodologia. El campus comença cada dia a les 08:45h directament al Camp de Futbol de Borrassà, però la recepció és a partir de les 08:30h per donar quinze minuts de marge per preparar-se per iniciar els entrenaments a les 08:45h puntuals. La recollida és a partir de les 13:00h a la Piscina Municipal de Borrassà, situada dins l’Espai Cal Governador.

  • Puc inscriure el meu fill/-a per setmanes alternades?

Sí. El producte mínim escollible són dues setmanes, seguides o alternades, que detallaran en el moment de formalitzar la inscripció.

  • Tinc algun cupó descompte per la inscripció de dos o més germans/-es?

Sí, d’un 15%, sempre i quan es tracti d’inscripcions superiors a 4 setmanes. 

  • Es té previsió de celebrar una reunió explicativa prèvia al campus?

Sí. Abans de l’inici del campus -sobre un mes abans- programarem una reunió on s’exposarà, d’una forma més detallada, la nostra metodologia i funcionament diari del campus. S’informarà via xarxes socials i newsletter. No obstant, recordin que poden adreçar les seves inquietuds -en qualsevol moment- al nostre correu corporatiu info@tacticfootcamp.com o directament al 626 83 07 79.

Amb tu

Si tens cap dubte, contacta amb nosaltres

Parlem?

Una cosa que us interessa...

Estem treballant ja en l'edició 2024

Mentrestant, manteniu-vos informats a les nostres xarxes socials.