Places limitades

Preguntes i respostes - FAQS

Tactic Footcamp és el nou concepte de campus que busca revolucionar la forma tradicional de viure el futbol a l’estiu incorporant-hi elements lúdics, natura i diversió. El campus té la seu a Borrassà i està organitzat amb la col·laboració del Futbol Club Borrassà.

Molt fàcil. Les inscripcions es poden realitzar, des del dilluns 1 d’abril i fins a l’exhauriment d’inscripcions (o, en seu defecte, 16 de juny), a través de la nostra pàgina web (www.tacticfootcamp.com), en qualsevol moment i hora del dia fent clic al botó superior dret d’Apunta’t! S’obrirà una nova pàgina on haureu de complimentar informació perquè puguem gestionar la inscripció del vostre fill/-a. També podreu escollir el mètode de pagament: targeta bancària, Google Pay/Apple Pay o efectiu. 

Sí. Els divendres 5 i 19 d’abril i 10 de maig el nostre equip atendrà dubtes al Camp Municipal de Borrassà en horari de 16:00h a 18:00h, on també es formalitzaran inscripcions presencials. El pagament serà en efectiu.

Únicament la que es demana al formulari, sobre el jugador i el seu representant legal, més un escàner a doble cara de la targeta CatSalut del menor (o assegurança mèdica privada en el seu defecte).

Sí, a la piscina municipal de Borrassà, que compta amb totes les facilitats i servei de socorrisme. Es garanteixen activitats aquàtiques cada dia, si bé per raons organitzatives els jugadors aniran a la piscina dos o tres cops per setmana.

El timming el tenen disponible dins l’apartat de metodologia. El campus comença cada dia a les 08:45h directament al Camp de Futbol de Borrassà i s’acaba a les 13:00h al mateix camp de futbol. 

Sí. El producte mínim són dues setmanes, seguides o alternades, que s’hauran de seleccionar en el moment de formalitzar la inscripció.

D’un 10% sobre qualsevol inscripció, independentment del número de setmanes escollides. Cal aplicar el cupó FCBORRASSA24 en el moment d’inscriure’s. 

Sí, d’un 15%, sempre i quan es tracti d’inscripcions superiors a 4 setmanes. Cal aplicar el cupó GERMANS15 en el moment d’inscriure’s.

Sí. Abans de l’inici del campus es celebrarà una reunió on s’exposarà, d’una forma més detallada, la nostra metodologia i funcionament diari del campus. S’informarà via xarxes socials i newsletter. No obstant, recordin que poden adreçar les seves inquietuds al nostre correu info@tacticfootcamp.com o directament al 626 83 07 79. 

Amb tu

Si tens cap dubte, contacta amb nosaltres

Parlem?